0
Domaći fudbal

Foto: Starsport

BIVŠI FUDBALER VEST HEMA STIŽE U HUMSKU: Bitno pojačanje za Partizan – nema obeštećenja!

Objavljeno: 11.07.22 u 10:01

Ovo im je trebalo.

Svi mediji u Srbiji, neprestano su pisali o potencijalnom dolasku Miloša Pantovića u Partizan, ali pregovori između vicešampiona Srbije i Voždovca, nisu tekli baš najbolje. Zmajevi su zahtevali obeštećenje u iznosu od 500.000 evra, što crno-belima nije odgovaralo, pa su pribegli boljem rešenju.

Novi fudbaler Partizana je prema saznanjima Telegrafa Kristijan Belić defanzivni vezista, koji će u Humsku stići bez obeštećenja, ali sa važnom stavkom u ugovoru. U slučaju prve naredne prodaje, Partizan i Čukarički će podeliti prihode 50/50 %. Belić u Partizan dolazi u pravom momentu, nadomestiće odlazak Marka Jevtovića, kao i potencijalni transfer kapitena Zdjelara, za koga se pričalo da bi mogao da promeni klub.

Djordje Gordic (L) and Kristijan Belic
Fudbal-Super League Season 2021/2022
Cukaricki v Mladost (Lucani)
Beograd, 19.02.2022.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Ako bi se to i ostvarilo, crno-beli bi ostali samo sa Ljubomirom Fejsom na poziciji zadnjeg veznog, što bi znatno otežalo posao Iliji Stolici. Pošto su krilne pozicije popunjene, Partizan je procenio da je najbolje angažovati Belića.

Mladi fudbaler koji će biti i bonus za crno-bele, ima 21 godinu, rođen je u Belgiji, dok se školovao u OFK Beogradu, a zatim i u akademiji Vest Hema. Potom je 2019. godine potpisao za Olimpijakos, odakle je prešao u Čukarički.

Trener Partizana Ilija Stolica, odlično poznaje Belića iz mlađih reprezentativnih selekcija i deluje da će ovo biti dobitna kombinacija.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter