0
ATP

Tenis-Novak Djokovic Docek Skupstina Wimbledon Beograd, 11.07.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

BEOGRAD ČEKA ŠAMPIONA: Stric Goran smatra da će Vimbldon postati Noletov turnir! (FOTO)

Objavljeno: 11.07.22 u 20:45

Veliki broj ljudi okupio se ispred Starog dvora!

Najbolji srpski, verovatno i najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković, ponovo je obradovao celu Srbiju. Nole je nakon velikog preokreta savladao Nika Kirjosa u finalu Vimbldona, te tako došao do sedme titule na prestižnom turniru, ujedno i 21. grend slem titule u karijeri.

Tenis-Novak Djokovic Docek Skupstina Wimbledon
Beograd, 11.07.2022.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Odmah po dolasku u Beograd, Novak se uputio prema Starom dvoru, gde ga ispred čuvenog balkona čeka preko 10 hiljada navijača.

Tenis-Novak Djokovic Docek Skupstina Wimbledon
Beograd, 11.07.2022.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Pre izlaska legendarnog tenisera, za Radio televiziju Srbije govorio je njegov stric, Goran Đoković.

– Mislim da će Vimbldon biti njegov turnir, ne znam da li će to biti Australijan open, jer nismo sigurni da li će moći opet da učestvuje tamo. Hvala navijačima, pozivam ih da budu zajedno sa nama, kao što su nas ispoštovali kada je bilo problema u Australji, sada je došlo vreme da slavimo. Šta da kažem, presrećni smo, letimo, ne znam šta da kažem, Novak je toliko puta osvajao turnire, ali ovo je nešto posebno, odlepio se od magične cifre od 20. To mnogo njemu znači, mnogo i ovim ljudima. Hvala Srbiji na čestitkama – kazao je Goran Đoković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter