1
Domaći fudbal

Foto: FK Partizan

PARTIZANOVA DECA POSLE PRVENACA: Idemo napred – bez straha! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 10.07.22 u 10:45

Partizan se sa gostovanja u Ivanjici ponovo vratio nesavladan, sa prva tri boda upisana u novoj sezoni.

U pobedi od 0:4, golovima su učestvovali: debitant Petković (21′), Natho (68′), Baždar (77′) i Gomeš (90′ +2). Mladom Petkoviću je ovo prva zvanična, ligaška, seniorska utakmica, dok se Baždar prvi put upisao u listu strelaca. Ovako su doživeli utakmicu u Ivanjici i prve golove:
„Kada sam saznao da počinjem utakmicu, osećao sam pozitivnu tremu i nestrpljivo sam očekivao meč“, počinje mladi Petković koji se prošle godine na pripremama u Turskoj prvi put priključio seniorskoj ekipi.
„Od prošle sezone sam dosta napredovao u svemu, najviše sam dobio na samopouzdanju, a tu su mi mnogo pomogli stariji saigrači – da se oslobodim i igram kako najbolje znam“, i dodaje:
„Naravno da postoji mali strah pred utakmicu, ali kada počne meč, sve prestane i svi imamo samo jedan cilj – da pobedimo!

Petković je svojim prevencem otvorio utakmicu protiv Javora u 21. minutu igre.
Bolji debi nisam mogao ni da sanjam! Kada imate Natha u ekipi, sve je mnogo lakše! Što se suza tiče, bile si radosnice! Nisam mogao da se kontrolišem u trenutku. Svi su mi na kraju čestitali! Puno mi znači podrška starijih saigrača. Gol je posvećen mom dedi koji je preminuo prošle godine, ali znam da je „odozgo“ sve ispratio“, kaže emotivno i ponosno Petković.

Foto: Starsport

Mladi Samed Baždar, u prvoj ovosezonskoj, a svojoj desetoj utakmici za seniorski tim Partizana, prvi put se upisao u listu strelaca.
„Zaista fantastičan početak lige! Svi smo se negde pribojavali gostovanja u Ivanjici, jer znamo da su baš ta prva kola na strani, iz različitih razloga, uvek mač da dve oštrice i da, ako mislimo da idemo na titulu, upravo tu ne smemo nikako da izgubimo bodove. Presrećan sam što je Partizan ovako krenuo i što smo dobili vetar u leđa za naredna kola. Što se tiče mene lično, ja sam presrećan, posebno jer je juče bio veliki praznik i siguran sam da sam nagrađen za trud i rad, ali i za one trenutke tuge, koje sam svaki put doživljavao, kada nisam uspeo da realizujem gol. Ovo je dokaz da rad i strpljenje donose najbolje rezultate, u pravom trenutku! Drago mi je da se i Ćićko (prim.aut – Mihajlo Petković) upisao u listu strelca i da se Andrade fenomenalno uklopio u ekipu. Uz rad i zajedničku želju, idemo napred – bez straha!

Foto: Starsport

Crno-beli sledeću utakmicu igraju u petak, 15.07.2022. godine, protiv Radničkog u Nišu.

0
0

1 Komentara

  1. Ma,carevici nasi,bre! Svi u NIS!
    A,odacu vam jednu tajnu,bolje receno-zelju! Pozeleo sam da mali Petko upravo onako kako ume zazaga jednu golcinu.I desi se,bre! Plus.Bazdar zvani „zmijski ujed“ postize novi gol! Pa, velicanstveno,bre..Sreca je nasa ogromna, SAmo tako, samo jako, punom posvecenoscu!Nasa sreca je do neba!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter