0
AdmiralBet ABA Liga

Twitter/@TheUpset_media

IZ BARSE U PARTIZAN: Čeka se zvanična potvrda!

Objavljeno: 10.07.22 u 08:40

Dante Eksum, sada već bivši igrač Barselone igra na poziciji plejmejkera, rođen je 1995. godine i visok je skoro dva metra.

Crno-beli su tako obezbedili i drugo ovosezonsko pojačanje posle Danila Anđušića, koji se prošle nedelje vratio u svoj matični klub.

Zanimljivo je da je Eksum iz NBA lige došao u Evropu upravo zbog navijača Partizana, koje mu je pokazivao i o kojima mu je pričao bivši saigrač.

Mislim da je odlučujuća želja bila da igram pred navijačima. Oduvek sam bio fan… Znate, jedan od mojih saigrača voleo je Partizan i uvek mi je pokazivao video sa utakmica njegove ekipe i Partizanove lude navijače. Posebno na mečevima sa Crvenom zvezdom, pa mislim da me je to najviše privlačilo. Onda sam došao u Barselonu… – pričao je nedavno Eksum koji je od 2014. do 2019. nastupao za Juta Džez, a pre dolaska u Barsu, dve godine je igrao i u Klivlendu.

Deluje da se dogodila ljubav na prvi pogled, a pretpostavljamo da Australijanac jedva čeka da debituje u večitom derbiju i doživi ono što je nekada mogao videti samo preko snimka.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter