0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

IVICA TONČEV: ‘Radnički mora da igra pred Nišlijama! Dajemo svoj maksimum!’

Objavljeno: 10.07.22 u 15:18

Meraklije rešavaju probleme!

Fudbaleri Radničkog iz Niša danas na ‘Marakani‘ protiv Crvene zvezde igraju prvi takmičarski ovosezonski meč. Težak raspored očekuje Meraklije, jer već sledeće nedelje na ‘Čair‘ stiže Partizan, a potom ih očekuje prvi evropski izazov. Nišlije će igrati protiv boljeg iz duela Gzira – Atletik Eskalades, u okviru 2. kola kvalifikacija za Ligu konferencija.

Upravo je to ono što brine rukovodstvo kluba. Već 28. jula ugostiće pobednika pomenutnog dvomeča, ali još uvek nije sigurno da će utakmica biti odigrana u Nišu. UEFA insepkcija je nadavno posetila ‘Čair‘, pronađene su 203 sporne stavke, a čelnici kluba rade sve što je u njihovoj mogućnosti da isprave greške.

Radnički je u ovom trenutku blizu da ispuni sve obaveze. O tome je govorio prvi čovek Nišlija, Ivica Tončev.

– Mi želimo da igramo u Nišu i klub radi sve što je u njegovoj moći da tako i bude. Iako stadion nije u našem vlasništvu mi smo uložili mnogo u njega i ulažemo i dalje. Imali smo puno zamerki na stadion od strane UEFA, znamo da Čairu sledi rekonstrukcija, ali moramo da pokušamo da ga dovedemo u potrebno stanje, makar za kvalifikacije. Radnički mora da igra pred Nišlijama i taj 28. jul treba da bude fudbalski praznik za ceo jug Srbije – kazao je Tončev.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter