0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ILIJA STOLICA NEZADOVOLJAN: Teren mora da se sredi! (VIDEO)

Objavljeno: 10.07.22 u 09:40

Ilija Stolica je posle meča prvog kola Mozzart Bet Superlige Srbije, između Javora i Partizana u Ivanjici, izneo svoje nezadovoljstvo zbog uslova i podloge na kojoj se utakmica odigrala.

U obraćanju za „Arenu Sport“ odmah nakon završetka utakmice koju je Partizan pobedio rezultatom 4:0, Stolica je izneo svoje prve utiske:

– Hvala vam na čestitkama. Važno je da smo pobedili, to je prvo i osnovno, mnogo smo improvizovali, teren nije dozvoljavao dobar fudbal, igrači mladi su dali golove, ali glavni smisao je da gledaoci uživaju u boljem fudbalu, mora da se sredi ovaj teren.

Pa je u istom stilu i nastavio:

– Ne, jasno je da nije bilo do kraja kako smo hteli, momci su pokazali karakter, ali nije suština prilagođavati se. Sve što radite u pripremama, radite da bi gledaoci uživali, a ne možete da spojite dva pasa, što je za mene nedopustivo. Svima smeta teren, svi treba da uradimo to da se tereni poprave.

Na pitanje da li će Dijabate debitovati protiv Radničkog, rekao je:

– Još je daleko Niš.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter