0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ZVEZDA DOČEKUJE RADNIČKI: Međusobni skor ubedljivo na strani domaćih!

Objavljeno: 09.07.22 u 17:48

Susret dva tima koja predstavljaju Srbiju na evropskoj sceni!

Fudbaleri Crvene zvezde će u nedelju, 10. jula u 20 časova dočekati niški Radnički na stadionu ‘Rajko Mitić‘ u okviru prvog kola nacionalnog šampionata. Izabranici Dejana Stankovića će tako otpočeti izuzetno važnu sezonu i pohod na odbranu duple krune.

MEĐUSOBNI SUSRETI

Zvezda je protiv Radničkog do sada odigrala 119. utakmica. Trijumfovali su crveno-beli 81 put, 22 utakmice završene su nerešenim rezultatom, dok je 17 puta Radnički izlazio kao pobednik, uz ukupnu gol razliku od 249:87 u korist Zvezde.

Prvi meč Crvena zvezda i Radnički iz Niša su odigrali 18. novembra davne 1951. godine kada je Crvena zvezda savladala ‘Meraklije‘ rezultatom 2:0. Poslednji duel Zvezde i ekipe iz Niša u domaćem prvenstvu je odigran 7. maja ove godine na stadionu ‘Rajko Mitić’, a aktuelni šampion je slavio veoma ubedljivo sa 4:1. Ohi Omojiuanfo predvodio je beogradski tim sa dva pogotka, a pored njega u strelce su se upisali Mirko Ivanić i Aleksandar Katai.

ULAZNICE ZA UTAKMICU

Ulaznice za meč između Crvene zvezde i Radničkog iz Niša na blagajnama stadiona ‘Rajko Mitić‘ će se prodavati u subotu u periodu od 11 do 18 časova, kao i u nedelju, na dan utakmice u terminu od 12 časova pa do početka meča po sledećim cenama:

Sever: 300 dinara
Istok: 400 dinara
Zapad: 500 dinara
VIP Zapad: 1000 dinara
VIP 1: 2000 dinara
VIP 2: 2000 dinara
VIP Galerija: 3000 dinara

Takođe, svoje ulaznice možete obezbediti i onlajn putem, preko linka 

https://crvenazvezda.iticket.rs/sr.html

FORME EKIPA

Crvena zvezda je prošlu sezonu završila na fenomenalan način osvojivši duplu krunu i igrajući u osmini finala Lige Evrope. Izabranici Dejana Stankovića su tokom cele sezone pružali fenomenalne partije, čemu svedoči i činjenica da su crveno-beli nadoknadili bodovni zaostatak i sigurno i ubedljivo stigli do nove titule. Pored toga, beogradski klub je ostvario istorijski uspeh direktnim plasmanom u osminu finala drugog po jačini klupskog evropskog takmičenja. Kostur tima je sačuvan, a uz nova pojačanja, stručni štab će biti na ‘slatkim mukama’ pred početak nove sezone.

Radnički je prethodnu sezonu završio na visokoj četvrtoj poziciji u prvenstvu, sa osvojenim 51 bodom. Ove sezone, ‘Meraklije‘ će sa klupe predvoditi iskusni Tomislav Sivić, a u klub su pristigli i francuski internacionalac Maka Gaku, Saša Marjanović, Sava Petrov i Stefan Dimić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter