1
Domaći fudbal

FOTO STARSPORT:

PARTIZANOV „POKER“ NA OTVARANJU SEZONE: Javor – Partizan 0:4! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 09.07.22 u 22:35

Odličnu partiju pružili su izabranici Ilije Stolice u Ivanjici, a prve pogotke u dresu Partizana upisali su Mihajlo Petković i Samed Baždar.

Pored mladih fudbalera, pogađali su i iskusni Bibras Natho, kao i Rikardo Gomeš iz jedanaesterca.

Partizan je u prednost došao bravurom mladog Mihajla Petkovića, koji je postigao prvenac na debitantskoj utakmici u crno-belom dresu u 21. minutu meča.

Sa rezultatom 1:0 u korist Beograđana se i otišlo na odmor.

U 57. minutu Petković je mesto u timu prepustio upravo Samedu Baždaru, koji se takođe kasnije upisao u strelce. Odmah nakon ove izmene, gosti su postigli i drugi gol na meču, mrežu je zatresao Rikardo, ali ovaj pogodak je poništen zbog faula u začetku akcije.

Najlepši detalj drugog poluvremena desio se u 68. minutu kada je na scenu stupio iskusni Izraelac.
Kombinovali su Mening i Natho, a kada se Partizanova „šestica“ našla na oko 14 metara od gola domaćina, plasirala je loptu u same rašlje gola Javora.

Parni valjak se nije zaustavio i do kraja meča postigao još dva pogotka.

Prvo je Baždar u 77. minutu postigao prvenac u crno-belom dresu, na odličnu asistenciju Filipovića, posle još boljeg prodora.

Da bi konačan rezultat postavio najbolji strelac prošlosezonske Superlige Srbije, Rikardo Gomeš, koji je u sudijskoj nadoknadi bio precizan sa bele tačke.

Po svemu viđenom u Ivanjici, može se zaključiti da Partizan ne treba da brine što se tiče bonus igrača, kao i da su crno-beli silovito započeli šampionsku trku za titulu koja je najznačajnija u poslednjih 30 godina.

FOTO STARSPORT:

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

1 Komentara

  1. Momci, bravo,bravo! Mladost Partizana za srecu novih dana!
    Trner Stolica je u pravu sto reaguje na stanje podloge, to je sramota i za Klub i za FSS koji je to dozvolio, dao dozvolu da klubmoze na ovalvpj poljani igrati najveci rang fudbala u zemlji. Ovo je ogromna sramota za FSS,lako je vodati funkcionere Uefa po Beogradu od kafane do kafane i restorana…,morali su se srediti ovi nesecni tereni. Jednostavno, ako nemas tehnicke uslove , ne mozes igrati najveci rang!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter