0
Košarka

FOTO: KSS

ORLIĆI ‘RAZBILI’ POLJAKE: Očekuje ih bitka za peto mesto!

Objavljeno: 09.07.22 u 16:18

Odlično izdanje ekipe Dragoljuba Avramovića!

Muška reprepezentacija Srbije do 17 godina igraće za peto mesto na Svetskom prvenstvu u Malagi, pošto je u razigravanju za plasman ubedljivo pobedila Poljsku rezultatom105:75. Poslednjeg dana takmičenja tim koji vodi trener Dragoljub Avramović igraće protiv boljeg iz duela Slovenije i Australije.

Naši momci su sve vreme meča bili ti koji se pitaju na terenu, ali su rivala definitivno slomili u trećem periodu. Tada su savršeno napadali, solidno se branili i pred poslednju obaveznu pauzu imali 21 poen prednosti (79:58).

U istom ritmu Orlići su završili meč i slavili pobedu.

Još jednom su naši momci dobili bitku pod obručima, ovog puta upisali su čak 50 skokova, što je bilo 12 više od rivala, gde su i odneli prevagu.

Ognjen Stanković je stoa na jednu asistenciju od trip-dabla, upisao je još 20 poena, imao 11 skokova. Na istom koštegerskom učinku meč je završio Mitar Bošnjaković, koji je imao i 7 skokova. Sa dvocifrenim učinkom meč su završili i Lazar Gačić (18 poena, 7 skokova), Bogoljub Marković (17 poena, 7 skokova), Matija Milošević (14), Đorđe Ćurčić (13).

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter