0
ATP

FOTO: Wimbledon @Wimbledon/ Twitter

NORI: ‘Novak je bio nervozan, mogao sam da primetim to!’ (VIDEO)

Objavljeno: 09.07.22 u 11:15

Britanac se oglasio nakon poraza.

U okviru polufinala Vimbldona, Novak Đoković je sa 3:1 savladao Kameruna Norija. Britanski teniser je u prethodne dve nedelje igrao najbolji tenis u karijeri, poveo je sa 1:0 u setovima protiv srpskog asa, ali nije mogao da se do kraja suprotstavi Đokoviću. Britanac se oglasio nakon poraza.

-Težak meč i veoma značajan za mene. Dobro sam startovao, a on je bio pomalo nervoznan, koliko sam mogao da primetim. Ipak, uspeo je da se konsoliduje i odigrao je zaista dobro poslednja tri seta. Prilično mi je otežao stvari – kazao je Nori i dodao:

-Mislim da je to bilo u drugom setu. Napravio sam jednu grešku, on mi je uzvratio i potom sam izgubio nekoliko lopti. Delovalo je da meč ide meni u korist, ali nisam bio dovoljno koncentrisan u pojedinim momentima, on je to iskoristio i podigao je nivo svoje igre. Posle toga je počeo izuzetno dobro da servira. Bilo mi je teško da probijem njegove servis gemove. Nedostajalo mi je nekoliko ključnih riterna u gemovima u kojima sam imao šanse. To je napravilo razliku – manjak koncentracije u određenom trenutku, mada nije bilo samo to u pitanju, već i dosta drugih stvari. Ali, do tog momenta u drugom setu stvari su dobro izgledale za mene – zaključio je Britanac.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter