1
Košarka

FOTO STARSPORT:

NAJBOLJEM KOŠARKAŠU SVETA ISPAO AJNCER: Ipak mu bolje ide sa loptom u rukama! (VIDEO)

Objavljeno: 09.07.22 u 23:46

Isplivao smešan snimak u kom je Nikola Jokić pokušao da žonglira sa ajncerom, ali se ispostavilo da ništa nije sigurno u njegovim rukama kao košarkaška lopta.

Deluje da je Nikola Jokić malo i popio kada je odlučio da oproba svoje konobarske sposobnosti, ali i on je čovek, a i uspeo je da zasmeje javnost.

Poznato je da popularni „Džoker“ možda čak i više od košarke voli konjičke trke. Sigurno da mu je to falilo kroz veoma napornu sezonu u NBA ligi, takođe, falilo mu je i opuštanje sa prijateljima, rafting, kao i obilazak gradova po Srbiji. Možda je baš to tajna našeg, ali i najboljeg košarkaša na svetu, koji je obradovao domaću javnost, tako što je potvrdio da će igrati na predstojećem Eurobasketu.

0
0

1 Komentara

  1. Ma sto posto je Stolica je deo te slagalice koja je nedostajala partizanu samo nas podsjeti i sledeče nedelja kad partzan bude igrao u Nisu protiv Radničkog

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter