1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DA LI JE STOLICA DEO SLAGALICE KOJI JE NEDOSTAJAO: Prvi meč u Ivanjici!

Objavljeno: 09.07.22 u 14:14

Da li je ovo ta sezona?

Partizan već pet sezona ne zna za trofej u ligi. Navijači već pet sezona više tuguje no što se raduju. Da li je Ilija Stolica rešenje slagalice koja će vratiti osmeh na lice simpatizera Partizana?

Večeras Stolica neće moći da računa na Ljubomira Fejsu i Nemanju Jovića, verovatno ni na Igora Vujačića, neće biti dostojne zamene za Rikarda Gomeša. Marko MIlovanović samo što nije potpisao ugovor sa Almerijom. Večeras takođe neće moći da računa na Danila Panrtića, kao najzvučnije pojačanje ovog roka Fusenija Dijabatea.

Povodom gostovanja u Ivanjici, Stolica je rekao sledeće:

– Uradili smo mnogo dobrih stvari u proteklom periodu, jer pripreme nikad nisu bile kraće, a znate i sami da svakom treneru uvek fali vremena za uigravanje. Napravili smo kompletan reset u ekipi, mnogo je igrača otišlo, mnogo je novih došlo i većina se uklopila jako dobro. Zato sa nestrpljenjem očekujemo početak utakmice sa Javorom, koja će nam, verujem, pokazati dobre sekvence i omogućiti da na pravi način otvorimo sezonu u kojoj imamo najveće ambicije. Jedina stvar koju mogu da obećam je da „parni valjak“ nikome neće biti lak protivnik. Partizan će biti doživaljavan na pravi način, nikome neće biti lako kada pomisli da treba da igra sa nama, to je sigurno.

Sastav Partizana za večerašnju utakmicu: Stevanović, Filipović, Marković, Saničanin, Urošević, Zdjelar, Andrade, Natho, Menig, Petković, Rikardo.

Partizan gostuje Javoru u Ivanjici, meč je na programu od 20 časova na Arena Sport Premium 1. Poslednjih pet mečeva Partizan je odneo pobedu u svakom od njih, i to rezultatima 1:0, 4:0, 6:2, 2:0, 2:0. Partizan je primio samo dva gola na prethodnih pet duela sa Javorom. Ekipa Ilije Stolice bi bez problema trebalo da odense pobedu u večerašnjoj utakmici.

 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter