0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ČOVIĆ: ‘Kaliniću jača ponuda od Barsine! Zvali smo Tea, Bjelicu, Bobija i Raduljicu!’

Objavljeno: 09.07.22 u 08:16

Predsednik crveno-belh otrkio nove detalje vezane za sklapanje tima.

Pre dva dana transfer Nemanje Nedovića iz redova Panatinaikosa na Mali Kalemegdan, obradovao je sve navijače Crvene zvezde. Dan kasnije, nakon održane Skuštine kluba, stigla je nova lepa vest za crveno-bele. Novi šef stručnog štaba postao je Vladimir Jovanović, a po završetku Skupštine kluba oglasio se predsednik, Nebojša Čović.

-Što se tiče ostalih pojačanja, kontaktirali smo Tea, Bobija, Bjelicu i Raduljicu. Teodosić ima ugovor sa Virtusom, Bjelica se odlučio za Fener, Bobi još jednu godinu u NBA, a sa Raduljicom će biti još kontakata, trenutno je nedefinisana situacija – kazao je prvi čovek crveno-belih.

Čović je otkrio kakva je trenutna situacija kada je u pitanju nastavak karijere Nikole Kalinića.

– Još uvek se nadam da će Kalinić ostati. Obavio sam nekoliko razgovora sa njim, postoje šanse da produži ugovor, sa pojačanom ponudom, koja je možda jača i od Barselone. Pojavio se i Virtus, sve bi trebalo da bude gotovo kroz dva, tri dana – istakao je Nebojša Čović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter