0
Evropske lige

Dusan Vlahovic Serbia - Slovenia, UEFA Nations League June, 5. 2022. Belgrade, Serbia. 5.6.2022. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

BUFON: ‘Di Marija je savršen partner za Vlahovića!’

Objavljeno: 09.07.22 u 19:25

Kada to Bufon kaže, onda ima posebnu težinu!

Juventus je kao svoje novo pojačanje promovisao Anhela Di Mariju, a legendarni golman ‘Stare dame’, Đanluiđi Bufon rekao je:

‘Di Marija je savršen partner za Vlahovića, jer voli da postiže golove, ali jednako uživa i u tome da proigra saigrača. On zna kako da pomogne i pogura tim, vrlo je darežljiv kao asistent i donosi apsolutnu ravnotežu ekipi!’ – da bi potom dodao:

‘Anhel je uvek bio nekako u senci, a iskreno, nikada nisam razumeo zašto. On nema razloga da bilo kome zavidi, a fudbal nekada prati logiku koju je teško razumeti. Pričamo o apsolutno top igraču, koji je uvek spreman da se žrtvuje za dobrobit ekipe. U mom timu on bi uvek igrao. Imam utisak da Di Mariju u Italiji nedovoljno cene, ali vrlo brzo će se uveriti u njegove kvalitete!’

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter