1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

STOLICA: ‘Ambicije su najveće moguće! Imamo problem sa Fejsom!’ (VIDEO)

Objavljeno: 08.07.22 u 14:50

Prvi izazov za crno-bele!

Fudbaleri Partizana u subotu, u terminu od 20 časova, gostuju ekipi Javor Matisa u okviru 1. kola Mozzart bet Superlige Srbije. Dan uoči premijerne ovosezonske utakmice, na stadionu u Humskoj, održana je konferencija za medije. Novinarima se pred start sezone obratio šef stručnog štaba crno-belih, Ilija Stolica. 

-Početak je pred nama, uradili smo dosta dobrih stvari, bile su ovo nikad kraće pripreme, svakom treneru fali vremena za uigravanje, napravili smo reset, došlo je dosta novih igrača, većina se uklopila dobro, ali pred nama je prevenstvo u kom imamo najveće moguće ambicije kao i svaki put.

Stolica je otkrio na koje igrače  neće moći da računa na sutrašnjem meču.

– Imali smo kompleksnu situaciju na pripremama, kasni dolazak igrača uzrokovao je da neke preforsiramo, to je uzrokovalo manje pvorede, velika većina se oporavila. Raduje povratak Saše Zdjelara, imamo problem sa Fejsom, koji ima virus i on je verovatno nedostupan za ovaj meč, kao i Jović zbog povrede. Od poslednjih pojačanja Dijabate nije u konkurenciji za tim, svi ostali su manje više tu  – kazao je Stolica, pa se osvrnuo na najnovije pojačanje:

Dijabate je tek juče došao, mene raduje da je sa nama, skautirali smo ga, razgovarali sa njim, videćemo ga na treningu, verujem da ćemo se radovati njegovim igrama, da će svi Grobari uživati – ističe strateg crno-belih.

Jedan deo konferenciji trener Partizana posvetio je narednom rivalu, ali i neobičnom terenu na kojem će meč biti odigran.

– Teren nije isti za ekipu koja napada i koja se brani te se bazira na destrunkciju i opstrukciju protivnika dimenzije terena su drugačije, sigurno da pogoduje domaćinu, dobro smo ih analizirali. Ja jako poštujem i cenim trenera Javora, poznajem ga dugo. Znamo šta nas očekuje, ali ono što ne znamo je vreme i stanje terena usled vremenskih prilika – zaključio je Stolica.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0
0

1 Komentara

  1. Ova klupa kaze nije isti teren Javora za onog ko napada i onog ko se brani misleci odmah da je Partizan taj koji napada ali nije siguran da če nesto i ostvariti pa se priprema za neuspjeh,, kao da se teren menja i da kad ekipa napada teren je mekan a kad se brani teren je tvrd i neravan,, ee moja Stolico i vrabac na grani zna da je teren za obe ekipe isti a lopta jednako okrugla za obe ekipe

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter