0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO STARSPORT:

SADA I ZVANIČNO: Vladimir Jovanović novi trener Crvene zvezde!

Objavljeno: 08.07.22 u 16:53

Juče se pojavila vest da je Vladimir Jovanović blizu klupe šampiona ABA lige, a danas je klub sa Malog Kalemegdana i potvrdio njegov dolazak.

Mnoga imena bila su dovođena u vezu sa Crvenom zvezom od kada je Dejan Radonjić napustio klub i preuzeo Panatinaikos, ali odlučili su čelnici kluba da je najbolja opcija mladi i talentovani stručnjak. Prvi pomoćnik Jovanoviću, biće dojučerašnji košarkaš crveno-belih i bivši kapiten, Marko Simonović.

Vladimir Jovanović je trenutno selektor reprezentacije Srbije do 20 godina koja nastupa na Evropskom prvenstvu od 16. do 24. jula, a trenersku karijeru započeo je kao pomoćnik u FMP-u. Potom je postao i glavni trener kluba iz Železnika, iz kog je otišao u Cibonu i postao prvi srpski stručnjak posle Šakote koji je vodio klub iz Zagreba.

Crvena zvezda je tako za samo dva dana rešila pitanje šefa stručnog štaba, kao i jednog od najvećih lidera na parketu, s obzirom da se juče u klub vratio Nemanja Nedović. Zvezda na ovome neće stati, s obzirom da bi do kraja dana, ugovor trebalo da potpiše i bivši centar Olimpijakosa, Hasan Martin.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter