0
Domaći fudbal

FOTO: Radnik Surdulica

RADNIK SPREMAN ZA NOVU SEZONU: Kreću protiv debitanta!

Objavljeno: 08.07.22 u 23:00

Osmu sezonu u Super ligi Srbije Radnik započinje utakmicom pred svojom publikom protiv ovogodišnjeg debitanta u ligi, ekipe Mladost GAT iz Novog Sada.

Period pripreme ekipe za novu sezonu uspešno je realizovan, pristigla su i nova pojačanja, a Surduličani očekuju sva tri boda na otvaranju prventsva.

Na konferenciji za medije pred prvu utakmicu, govorili su šef struke Radnika, Aleksandar Linta i kapiten ekipe, Uroš Stojanović.

– Zadovoljan sam tokom priprema i na Zlatiboru i ovde. Posvećenost igrača i njihov profesionalizam je zaista na jednom visokom nivou i posle evo mesec dana treninga svi željno iščekujemo početak sezone i tu prvu utakmicu. Te prve utakmice su uglavnom neizvesne. Ja sam optimista i verujem u svoje momke. Potrebna nam je određena doza agresivnosti, potrebna nam je energija. Sigurno neće biti lako, ali kao što sam napomenuo, ne očekujem ništa drugo osim pobede i tri boda uz pun respekt protivnika. – jasan je strateg Radnika.

FOTO: Radnik Surdulica

Optimističan je bio i kapiten tima, Stojanović:

– Onaj teži deo rada je prošao, a sada nailazi isto težak ali i lepši deo našeg rada, taj takmičarski deo, utakmice. Željno iščekujemo nedelju i nadamo se da ćemo uz popunjene tribine na stadionu doći do pobede u već prvoj utakmici.

FOTO: Radnik Surdulica

Prvo kolo u novoj polusezoni odigraće se na Efbet stadionu u Surdulici u nedelju od 20:00, a direktan prenos meča biće na drugom kanalu TV Arena Sport.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter