0
AdmiralBet ABA Liga

Nemanja Nedovic Evroliga, Euroleague, Crvena Zvezda - Panathinaikos 30.12.2020. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

NEDOVIĆ SE OPROSTIO OD PANATINAIKOSA: ‘Kad čujem ucena, osetim mučninu u stomaku – jednom zeleni, uvek zeleni’

Objavljeno: 08.07.22 u 12:26

Nemanja Nedović, srpski košarkaš, oprostio se od Panatinaikosa.

Iako je opciju da ostane još godinu dana u Atini, srpski košarkaš je odlučio da napusti Grčku i posle jedne decenije vrati se u Crvenu zvezde sa kojom je potpisao ugovor na tri godine.

Od navijača Zelenih, Nedović se oprostio na Instagramu.

– Dragi navijači Panatinaikosa, trebalo mi je malo vremena da se sve smiri i samo želim da vam se zahvalim iz sveg srca za svu ljubav i podršku koju smo moja porodica i ja dobili tokom dve godine provedene u ovom timu. Ne mogu da pokažem koliko sam zahvalan na tome. Pomalo sam i iznenađen i razočaran reakcijom ljudi sa kojima sam imao sjajan odnos tokom čitavog procesa i tokom cele ove situacije. Mislim da je za sve bilo dovoljno vremena da pronadu bolje rešenje, napisao je Nedović.

Košarkaš iz Nove Varoši tvrdi da nije ucenjivao grčki tim, kako se moglo čuti iz Atine.

– Kada čujem reč `ucena` u istoj rečenici sa timom u koji sam se zaljubio, osetim mučninu u stomaku. Ali bilo kako bilo, neću pokušavati da ovo tumačim na svoj način jer bi to samo bacilo senku na prelepe dve godine i sva prijateljstva koja sam stekao u Atini. Još jednom, hvala vam iz sveg srca, uvek ćete biti deo moje porodice i videćemo se uskoro. Jednom „zeleni“, uvek „zeleni“, zaključio je Nedović.

FOTO: Screenshot

Iskusni bek je pored ova dva kluba tokom karijere nastupao i za Lijetuvos Ritas, Golden Stejt, Valensiju, Unikahu, Olimpiju iz Milana i Panatinaikos.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter