0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

GRIN: ‘Odlazak Bjelice je sra*e za nas, nadam se da ću otići da gledam Evroligu! Volimo te brate!’

Objavljeno: 08.07.22 u 14:18

Drejmond i Nemanja su veliki prijatelji!

U redovima Golden Stejt Voriorsa još uvek vlada euforija zbog nove osvojene titule NBA lige. Ipak, čelnici kluba imaju mnogo posla, kako bi na vreme sklopili tim za predstojeće izazove. Nekolicini igrača je istekao ugovor, a na tom spisku nalazi se i reprezentativac Srbije, Nemanja Bjelica.

Popularni Beli karijeru nastavlja u Turskoj, gde se vraća u redove Fenerbahčea sa kojim je
potpisao dvogodišnji ugovor.

Jedan od lidera Voriorsa, Drejmond Grin, gostujući u jednom podkastu govorio je o odlasku Bjelice.

-Još jedan veliki gubitak je odlazak Belog – Nemanje Bjelice. On se vraća u Tursku, u Fenerbahče. To je ono što me je malo zabolelo.Imao sam priliku da izgradim veoma dobar odnos sa Belim i on će trajati mnogo duže nego što on ili ja budemo igrali košarku. Mislim da je za Belog ovo bio više potez iz porodičnih razloga, ne iz poslovnih. Beli ima dvoje dece i želi da je bliži porodici. Za one koji ne znaju, Beli je iz Srbije, tako da će biti bliži familiji.

Snažni Amerikanac smatra da će odlazak srpskog asa mnogo uticati na igru Voriorsa.

-To je sra*e za nas! Definitivno jeste, ja sam smatrao da je njegova svestranost mnogo donosila nama na terenu – imali smo praktično još jednog plejmejkera, koji širi igru – mislim da je to bilo dobro za nas. Pogodilo me je malo to što smo ga izgubili, ali sam ipak srećan zbog njega. Biće bliže porodici i razumem koliko je to važno. Beli, želim ti sve najbolje. Brate, volimo te. Srećno u Fenerbahčeu. Nadam se da ću uhvatiti neku od tih utakmica, svakako bih želeo da odem tamo i pogledam neku utakmicu Evrolige. Brate, srećno tamo – zaključio je Grin.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter