3
Domaći fudbal

Fudbal Super League Season 2019-2020 Rad v Radnicki Nis head coach Milorad Kosanovic Beograd, 26.10.2019. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

„ZVEZDA JE KOLIKO DANAS PRVAK SRBIJE“: Oštre reči pred start prvenstva!

Objavljeno: 07.07.22 u 10:42

Bivši trener Crvene zvezde Milorad Kosanović, bez dlake na jeziku!

Kako on to zna i ume, govorio je o sezoni koja treba da počne, kao i o stanju u srpskom fudbalu, izjavu je dao za Sportski žurnal.

– Zvezda je koliko danas prvak države, preostali nemaju šta da traže. Najizbalansiraniji tim ima u poređenju s konkurentima, moćniju logistiku. Zato i ne možemo da očekujemo visok kvalitet ligaškog fudbala. S druge strane, interesantnost gledanja bi mogli da uvećaju Partizanov tim na nižem nivou od prošlogodišnjeg i na to reakcija Čukaričkog. Vojvodina je kao nešto poradila na jačanju kluba i ekipe, ali neubedljivo… meni. Ostali su podjednako slabi, boriće se za preostala mesta. A, ovi što su ušli u ligu i oni što su u minuloj sezoni jedva ostali – za ostanak u elitnom rangu – rekao je Kosanović

Govorio je i o suđenju:

– UEFA je stisla nacionalni savez i nazire se boljitak, ne i kad su u pitanju utakmice Zvezde i Partizana. Preostali, kako koji… Postojeće stanje biće sve dok ne budemo privatizovali klubove, dakle, kad se bude znao titular mnogi, kao dosad, neće moći da se igraju s ljudima. Čukarički i Voždovac su egzaktan primer, slikovito rečeno: svetlo u tunelu. Pričam o tome već desetak godina, uludo razumljivo. Iako sam svestan velike moći oponenata i neimanja sluha za otupljenje uticaja mračnih tipova u srpskom fudbalu.

0
0

3 Komentara

  1. Iskompeksiran si još uvek zbog Partizana.
    Da nije predsednika i pomoći sudija i svih struktura zvezda sa ovim igračima bi bila osrednji tim.Pa što ne odu ti ,,veliki“ igrači Katai,Ivanić, Pavkov, Kanga, Mbvanga,Gobeljić, Srnić, u neki klub iz lige 5 ? Pa, neće ih ni ,,braća “ vaša Kinezi ni Arapi.Lako je osvajati titule, kad je sve namešteno.Što ne ode onaj zrikavi u neki drugi klub za trenera.? Da nije bilo Borjana u Evropi, ispali bi odnah kao nekada.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter