1
Domaći fudbal

Allano (R) and Sasa Zdjelar Fudbal-UEFA Conference League Play-Off Season 2021/2022-FK Partizan v SD Santa Clara (Portugalija) Beograd, 26.08.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

ZDJELAR PODIGAO GROBARE NA NOGE: Nema izgovora, sad imamo šansu za direktan plasman u Ligu šampiona!

Objavljeno: 07.07.22 u 22:22

Spreman je za nove izazove.

Fudbaleri Partizana završili su pripreme za novu sezonu Superlige Srbije, a prvi meč u istoj odigraće 9. jula protiv Javora iz Ivanjice. Kapiten crno-belih pred početak nacionalnog šampionata istakao je da će crno-beli pokušati da se direktno domognu Lige šampiona.

Posle toliko godina igranja kvalifikacija za Ligu Evrope i Ligu konferencija, sad imamo šansu da igramo direktno Ligu šampiona. Sigurno da je ulog ogroman, svi smo svesni šta to donosi za naše klubove. Daćemo sve od sebe da uzmemo tu kartu i igramo Ligu šampiona direktno, počeo je Zdejar.

Potom je dodao da je igračima potrebno više vremena za odmor, ali da će morati da se adaptiraju.

– Potrebno nam je više vremena za odmor, 15 dana nije dovoljno veliki odmor za momke koji su odigrali preko 50 utakmica. Druge lige imaju po mesec dana. Navikli smo na to, moramo da se adaptiramo. Umor ovde ne važi, zaključio je vezista crno-belih.

0
0

1 Komentara

  1. Toliko ga traže, a on izabrao da ostane, i da po ko zna koji put uzme titulu,,,Ali nijeije on kriv,,,,Borac je, i najači je kad deluje sa klupe,,,,

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter