0
Domaći fudbal

FK VOŽDOVAC:

VOŽDOVAC SE POJAČAVA: Marković novi Zmaj!

Objavljeno: 07.07.22 u 15:30

Pred sam start šampionata, na Krov je sleteo Branislav Marković.

Dvadesettrogodišnji šapčanin igra na poziciji krilnog napadača, sa predispozicijama da pokriva sve pozicije po desnoj strani. Do potpisa ugovora sa Voždovcem, nastupao je za matičnu Mačvu.
Osim što se radi o mladom i perspektivnom fudbaleru, zbog prevazilaženja povrede koja ga je na kratko udaljila od terena, u pitanju je pouzdan i psihički izuzetno snažan mladić.

”Srećan sam što sam postao član Fudbalskog kluba Voždovac. Apsolutno sam siguran da sam izabrao pravu sredinu u kojoj ću moći da napredujem i napravim naredni korak u svojoj karijeri. Siguran sam da svojim zalaganjem i igrama mogu da pomognem klubu da ostvari što bolje rezultate”, rekao je po dolasku u klub Marković.

Prvi čovek Zmajeva, gospodin Miloš Mirković, smatra da će se dolaskom Branislava Markovića potvrditi uspešno skautiranje mladih i talentovanih igrača naše zemlje po kojem je Voždovac poznat.

”Kao klub koji mladim igračima daje sve potrebne preduslove da naprave naredni korak u svojoj karijeri, a da uporedo doprinesu istom, čvrsto stojimo iza svih momaka koji u svom razvojnom periodu dođu kod nas. Uz naporan rad i podršku svih struktura kluba, verujemo da će Branislav dobiti pravu priliku da pokaže da je napravljen dobar izbor i da potvrdi izuzetan talenat koji poseduje.”

Branislav Marković je potpisao trogodišnji ugovor i stavio se na raspolaganje Nebojši Jandriću za predstojeću sezonu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter