0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

SVE JE ZVANIČNO: Fuseni Dijabate stiže u Beograd!

Objavljeno: 07.07.22 u 12:15

Partizan se ozbiljno pojačava!

Fuseni Dijabate postao je novi član „crno belih“. Od krilnog napadača očekuje se da bude nosilac igre u narednoj sezoni.

Peto i najjače pojačanje ovog prelaznog roka je dvadeset šestogodišnje krilo! U klub iz Humske 1 dolazi iz turskog prvoligaša Trabzonspora. Ugovor je potpisao na tri godine. Odmah će se pridružiti novim saigračima, i staviti se na raspolaganje novom treneru Iliji Stolici.

Dijabate je bio želja celog stručnog štaba, na čelu sa Ivicom Ilijevim, kao i trenerom Stolicom.

Fuseni se na kraju konsultovao sa porodicom i odlučio da je najbolje za njega da pređe u beogradske „crno bele“.

FOTO: FK Partizan

Jutros je završio lekarske preglede i spreman je. Teško da će pomoći klubu na prvoj utakmici sa Javorom, ali već on naredne nema sumnje da će biti u protokolu.

Pre Dijabatea u Partizan su stigli levi bek Zlatan Šehović (Makabi Natanja, 300.000 evra), desni bek Aleksandar Filipović (Bate Borisov, 100.000 evra), Patrik Andrade (Karabag, slobodan igrač), Svetozar Marković (Olimpijakos, slobodan, procenti od dalje prodaje).

„Crno beli“ nameravaju da u budućnosti angažuju još dva fudbalera. Klub bi najviše želeo Slobodana Tedića iz Mančester sitija.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter