1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

RUKOVODSTVO PANATINAIKOSA POBESNELO ZBOG NEDOVIĆA: Grci tvrde da Zvezda Nemanji nudi višemilionski ugovor!

Objavljeno: 07.07.22 u 16:20

Uskoro se očekuje povratak reprezentativca Srbije na Mali Kalemegdan!

Nakon što su se pojavile informacije da Nemanja Nedović dolazi u Crvenu zvezdu, koje su potom preneli brojni domaći i evropski mediji, usledila je reakcija iz redova Panatinaikosa. Čelnici grčkog velikana su ljuti i ogorčeni zbog potencijalnog povratka beka u Beograd.

PR Panatinaikosa, Dimitris Kontos, oglasio se i javno izneo stav kluba povodom najave Nedovićevog povratka u Zvezdu. Kontos nije ‘štedeo’ ni Nemanjinog menadžera, Miška Ražantovića.

Panatinaikos je sa Nemanjom imao dogovor da će se saradnja automatski produžiti na još jednu sezonu ukoliko on odigra 28 od 34 evroligaške utakmice. Međutim, prvenstvo je skraćeno zbog izbacivanja tri ruska tima, pa je u Evroligi Nemanja odigrao 26 od 32 utakmice. Pošto je bio je isti procenat, klub je smatrao da se podrazumeva da se nastavlja saradnja. Međutim, agent Miško Ražnatović, koji predstavlja Nedovića, insistira na činjenici da nema osnova za automatsko produženja ugovora sa igračem prema kojem se Panatinaikos ponašao veoma korektno u teškim situacijama – kazao je Dimitris Kontos gostujući na ‘SPORT FM‘, a potom se osvrnuo i na cifre:

PAO ne želi da ulazi u sudski proces sa igračem jer ne želi da naš košarkaš bude nezadovoljan. Osim toga, ne želimo da mu ponudimo trogodišnji ugovor vredan tri miliona evra, koliko će dobiti u Zvezdi prema informacijama koje smo dobili. Nemanja može da bude slobodan igrač za obeštećenje od 300 hiljada evra jer nije odigrao 28 utakmica. Ovaj put će se ići ovako pošto je ovo njegov izbor, a Panatinaikos će nastaviti svoje planiranje ekipe iako smo do pre nekoliko dana mislili da imamo u njemu igrača i sledeće sezone – zaključio je Kontos.

 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter