0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

NOVA AKCIJA CRVENO-BELIH: ‘Ovo je nastavak jačanja zajedništva naše porodice!’

Objavljeno: 07.07.22 u 19:21

Terzić se oglasio povodom sjajnog gesta FK Crvena zvezda.

Saopštenje crveno-belih prenosimo u celosti.

-Fudbalski klub Crvena zvezda odlučio je da tokom čitave sezone 2022/23, sportisti Sportskog društva Crvena zvezda, kao i članovi mlađih selekcija klubova našeg SD, imaju obezbeđen poseban sektor na stadionu „Rajko Mitić“ i da uz besplatne ulaznice posmatraju sve mečeve crveno-belih fudbalera u Superligi i Kupu Srbije, izuzev večitih derbija.

Generalni direktor Crvene zvezde i predsednik Upravnog odbora SD Crvena zvezda – Zvezdan Terzić istakao je:

– Ova akcija je nastavak aktivnosti fudbalskog kluba Crvena zvezda i Sportskog društva Crvena zvezda u cilju jačanja zajedništva svih klubova iz crveno-bele porodice. Vidimo se na Marakani! – rekao je Terzić.

Klubovi će pre svake utakmice trebovati ulaznice kako bi na vreme bio utvrđen tačan broj i distribucija karata. Međutim, to nije sve – nova iznenađenja tek slede.

Pred pulenima Dejana Stankovića je jedna od najvažnijih sezona u istoriji kluba, a podrška sa tribina biće od ogromnog značaja za postizanje svih ciljeva. Prvi u nizu je protiv Radničkog, u meču koji se igra u nedelju, 10. jula od 20 časova – navodi se na zvaničnom sajtu FK Crvena zvezda.

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter