0
AdmiralBet ABA Liga

Nemanja Nedovic Evroliga, Euroleague, Crvena Zvezda - Panathinaikos 30.12.2020. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

NEMANJA NEDOVIĆ PONOVO NA MALOM KALEMEGDANU: Zvezda stvara strašan tim!

Objavljeno: 07.07.22 u 10:21

Nemanja je ponovo crveno beo!

Kako javlja Mocart sport, Nemanja Nedović će postati novi, stari igrač Crvene zvezde. Bek šuter, koji se oprobao i u najjačoj ligi sveta sada je blizu povratka kući.

Prethodne dve sezone bio član grčkih „zelenih“, i bio je najbolji pojedinac u minule dve katastrofalne sezone za Pao.

Ono što može praviti problem jeste visina obeštećenja, koja bi iznosila 300.000 evropskih novčanica, jer Nedović još uvek pod ugovorom.

Novi trener „zelenih“ Dejan Radonjić, ne računa na Nemanju, ne zbog manjka kvaliteta, već zbog koncepcije u igri koju forsira sada već bivši strateg crveno belih. Sa ovim saznanjem, ne bi trebalo da bude većih problema oko prelaska Nedovića u Crvenu zvezdu.

Nedović je pre dve sezone bio blizu povratka, ali tada ga trener Saša Obradović nije želeo u svojoj ekipi.

Dres Crvene zvezde prvi put je obukao 2006. i nosio ga je do 2012. godine. Zatim je otišao u Litvaniju, tačnije u Ritas, zatim NBA i Golden stejt.

Vratio se nakon godinu dana igranja preko bare u Španiju gde je igrao za Valensiju i Unikahu, zatim dve godine u Olimpiji iz Milana i na kraju atinski velikan.

Sa reprezentacijiom Nedović ima srebro sa Olimpijskim igrama u Riju 2016. godine, a ostaje da se vidi hoće li biti u planovima selektora Svetislava Pešića za predstojeći Evrobasket.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter