0
Domaći fudbal

FOTO STARSPORT:

KATAI POZVAO NAVIJAČE NA PRVO KOLO: Magiko istakao važnost sezone pred nama!

Objavljeno: 07.07.22 u 13:15

Crvena zvezda će u nedelju od 20 časova dočekati niški Radnički na Marakani, na otvaranju nove sezone Superlige, a Aleksandar Katai je naglasio koliko je naredna sezona bitna po crveno-bele.

Pred nama je jedna od najvažnijih sezona u novijoj istoriji kluba. Imaćemo priliku da dva puta obezbedimo Ligu šampiona, prvo sad u letnjim kvalifikacijama, a potom i na kraju sezone, ako budemo šampioni. Svesni smo da neće biti lako, ali znamo zbog čega treniramo i radimo i da su ciljevi koje smo postavili pred početak priprema izuzetno realni i dostižni. Želimo da odbranimo duplu krunu, ali i da obezbedimo grupnu fazu nekog evropskog takmičenja. Svi tome težimo i verujem da ćemo uspeti – počeo je Katai.
Dugačak prirpemni period je iza fudbalera Crvene zvezde, a Zvezdin Magiko ističe da je ekipa spremna.
– Nismo imali mnogo vremena za odmor po završetku prošle sezone, ali ne žalimo se. Uspeli smo da napunimo baterije, da se okupimo i odradimo izuzetno zahtevne i naporne pripreme na maksimalnom nivou. Na Zlatiboru je bilo veoma iscrpljujuće, posle u Sloveniji malo lakše, kad su krenule utakmice. Rezultat je bio u drugom planu, a ono što je bitno je da su se novajlije uklopile, a da smo se mi starosedeoci još više uigrali. Na utakmicama smo pokušavali da sprovodimo u delo sve ono što smo radili na treninzima, i to je delovalo dobro.
Veruje Katai da će zvezdaši ispuniti Marakanu u što većem broju i da će u nedelju biti najveća poseta na otvaranju sezone u 21. veku.
– Termin je odličan i siguran sam da će biti mnogo publike na stadionu. Jedva čekam da ponovo istrčim na Marakanu, da vidim pune tribine i čujem aplauze. Podrška nam je veoma važna, zahvaljujući njoj postižemo sve ove rezultate i zbog toga bih pozvao navijače da budu tu u nedelju od 20 časova i daju nam vetar u leđa, jer pred nama je duga i važna sezona – zaključio je Katai.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter