0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

GROBARI POZDRAVILI MILJENIKE: Velika podrška za crno-bele, fudbaleri se družili sa navijačima! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 07.07.22 u 17:26

Odlična atmosfera ispred stadiona u Humskoj!

Parni valjak neka melje, da ispuni naše želje – a najveća je da se ove godine pehar vrati u Humsku! Sa istom energijom i željom, okupili su se navijači Partizana sa svojim naslednicima kako bi, ne samo pozdravili prvotimce i novi stručni štab, već upravo kupovinom sezonskih ulaznica poslali poruku da pune tribine pokreću ‘Parni valjak‘.

Pored kapitena – Saše Zdjelara, prisutnima se obratio i šef stručnog štaba – Ilija Stolica, koji je danas, kao poklon-iznenađenje za rođendan koji proslavlja, dobio tortu i maketu parnog valjka.

Prisutni su preko Ticketline-a mogli na licu mesta da kupe sezonske ulaznice, ali i da se fotografišu sa svojim ljubimcima.

Sezonske ulaznice mogu da se kupe u poslovnici Ticketline-a u Novom Merkatoru. Pored prodaje na prodajnom mestu omogućena je i online (internet) prodaja preko sajta www.ticketline.rs – navodi se na zvaničnom sajtu FK Partizan.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter