0
ATP

(191114) -- LONDON, Nov. 14, 2019 (Xinhua) -- Rafael Nadal of Spain reacts during the singles group match against Daniil Medvedev of Russia at the ATP World Tour Finals 2019 in London, Britain on Nov. 13, 2019. (Xinhua/Han Yan)

DA LI SE NADAL POVLAČI SA VIMBLDONA: Španac sazvao vanrednu konferenciju – navijači su zabrinuti!

Objavljeno: 07.07.22 u 20:23

Uskoro očekujemo ishod.

Španski teniser Rafael Nadal zakazao je konferenciju za medije u Londonu, na kojoj se pretpostavlja da će saopštiti povlačenje sa Vimbldona. Španski teniser je stigao do polufinala, gde je trebao da igra protiv Nika Kirjosa, ali će kako stvari stoje Australijanac proći u svoje prvo gren slem finale.

Iako su mnogi ljubitelji tenisa priželjkivali susret ĐokovićNadal u finalu, to se ovog puta neće desiti. Srpski teniser će svoj polufinalni meč protiv Kamerona Norija igrati u petak od 14.30, a prenos će moći da gleda čitava Srbija.

Rekli su mi da treba da predam meč. Za mene je to jako teško, da predam meč usred igre. Nije bilo lako iako sam imao tu ideju dugo vremena. Ali u drugu ruku, uradio sam to nekoliko puta u karijeri. To je nešto što mrzim da radim, rekao je Nadal nakon pobede u četvrtfinalu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter