0
Domaći fudbal

Dejan Stankovic Crvena Zvezda - Vozdovac, Superliga, Super liga Srbije, titula, trofej, dodela pehar prvenstvo May, 22. 2022. Belgrade Serbia. 22.5.2022. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

ZVEZDA PUŠTA KARTE: Od sutra u prodaji ulaznice za premijeru protiv Radničkog

Objavljeno: 06.07.22 u 11:35

Fudbaleri Crvene zvezde dočekuju početak nove sezone, a prvi izazov izabranike Dejana Stankovića očekuje već u nedelju, 10. jula od 20 časova, kada će na Marakani u okviru prvog kola domaćeg prvenstva gostovati Radnički iz Niša.

Karte za taj meč, od sutra će se naći u prodaji.

Prodaja ulaznica onlajn putem počeće sutra u 12 časova, a svi zainteresovani će svoju kartu moći da obezbede putem linka: https://crvenazvezda.iticket.rs. Prodaja karata na blagajnama stadiona ‘Rajko Mitić’ vršiće se u subotu, 9. jula u terminu od 11 do 18 časova, kao i na dan utakmice od 12 časova pa sve do početka susreta.

Cene karata:
Sever: 300 dinara
Istok: 400 dinara
Zapad: 500 dinara
VIP Zapad: 1000 dinara
VIP 1: 2000 dinara
VIP 2: 2000 dinara
VIP Galerija: 3000 dinara

– Izabranici Dejana Stankovića kreću u odbranu duple krune, a pored toga, bliži se i početak kvalifikacija za najelitnije fudbalsko klupsko takmičenje u Evropi – Ligu šampiona. Upravo zato je važno da od samog početka tribine našeg stadiona budu ispunjene u velikom broju. Sigurno je da će armija vernih zaljubljenika u Zvezdin grb prirediti još jedan nezaboravan spektakl, a karte će se naći u prodaji već od sutra, poručili su iz Crvene zvezde.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter