0
Košarka

FOTO: Twitter

VELIKO POJAČANJE ZA DENVER: Nagetsi i Jokić bi sada mogli da budu konkurentni za titulu (VIDEO)

Objavljeno: 06.07.22 u 10:30

Tim iz Kolorada radi dobio je odlične vesti.

Ono što se dugo čekalo u Denveru, sada se i dogodilo. Nagetsu su dobili igrača koji bi uz Nikolu Jokića trebalo da bude nosilac igre u narednoj sezoni. Naime, Džamal Marej se oporavio od povrede i vratio treninzima.

Kako je naveo Majk Singer, novinar Denver Posta koji prati Nagetse, druga zvezda tima je posle gotovo 15 meseci uspela da se oporavi. Marej se povredio na meču protiv Golden Stejt Voriorsa 12. aprila 2021, bio na treningu svog tima.

Marejev povratak sa oduševljenjem su dočekali navijači Denvera, koji su tome posvetili veliku pažnju na društvenim mrežama, gde navode da organizator igre izgleda odlično.

Pošto čitave prošle sezone nije bio na parketu, Marej bi mogao da ima status pojačanja, a u Denver su stigli još Kentavijus Koldvel-Poup, sjajni šuter, te centar Deandre Džordan, a spominje se da bi put Kolorada mogao i Kevin Durent.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter