0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@PauDybala_JR

MAROTA O DIBALI: ‘Dobra prilika, ali i bez njega smo puni i dobri u napadu’

Objavljeno: 06.07.22 u 08:25

Priča o novom napadaču se nastavlja.

U poslednje vreme se dosta govorilo da bi Paulo Dibala mogao da pojača Inter, nakon što je nedavno došlo do njegovog rastanka sa Juventusom.

Italijanski mediji su pisali da je to gotovo završen posao i da će on staviti paraf na ugovor, a sada se oglasio i Bepe Marota, Interov sportski direktor.

On je istakao da bi Dibala bio veliko pojačanje za Inter, ali i da ne bi bila velika šteta ukoliko ne dođe u milanski klub pošto Simone Inzagi već ima odličan izbor u napadu.

Dibala je jedan od mnogih slobodnih igrača. To nikada nisam video ranije i dokaz je da se fudbal menja i da je možda potrebna veća hrabrost u mlađem uzrastu. Da se razumemo, Dibala i dalje predstavlja priliku, ali i bez njega smo puni i dobri u napadu, rekao je Marota.

Kada je ofanzivni deo ovog tima u pitanju, Inter je u letnjem transfer roku već doveo Romelua Lukakua na jednogodišnju pozajmicu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter