2
Košarka

FOTO: STARSPORT

LEGENDA OPLELA PO KOŠARKAŠIMA: Bivši selektor posle poraza – ‘Gde su Teo, Micić, Kalina? Kult je otišao u k***c!’

Objavljeno: 06.07.22 u 11:55

Žestoka reakcija legende.

Zoran „Moka“ Slavnić, čuveni košarkaš i trener, žustro je reagovao nakon poraza košarkaške reprezentacije Srbije od Letonije i Belgije, a pored igrača, pošteđen nije bio ni selektor Svetislav Pešić.

Orlovi su daleko od plasmana na Mundobasket, na kome smo redovni učesnici od 1959. godine, to bi bila veliko iznenađenje, ujedno i sramota ukoliko se viza za ovo takmičenje ne izbori.

Atmosfera je dodatno podgrejana pošto će uz sve zvezde, na Evropskom prvenstvu uz Micića, Teodosića i ostalih biti i Nikola Jokić. Ipak, ti igrači sada nisu bili na raspolaganju selektoru.

– Ne znam odakle da krenem… Imam tri pitanja. Gde su Teodosić, Micić i Kalinić? Zar je moguće da nijedan novinar ne pita? Još dva NBA igrača, to je pet. Najvažniji igrači Zvezde i Partizana Koprivica, Avramović, Davidovac, Dobrić… Čekaj, ne razumem, je l’ stvarno nemamo sastav da ovu nesrećnu Belgiju izujemo? Ko to greši? Ko to određuje sastav, poručio je čuveni „Moka“ u razgovoru za ‘Kurir’.

Kosarka, reprezentacija Srbije.Zoran Moka Slavnic, head coach.Beograd, 28.08.2007..foto: Starsportphoto

Slavnić je utakmicu pratio iz bolnice, u kojoj se nalazi nakon što je slomio kuk, a kako sam ističe žestoko se iznervirao pošto je Srbija u završnici meča ispustila veliku prednost.

– Ne vraćajući se uopšte u naše doba, zar je kult reprezentacije toliko otišao u k**ac? Ko to da spašava? Angažovanost, borba, želja. Vodiš 11 razlike u poslednjoj četvrtini… sreća što nisam imao televizor u bolnici jer bih ga razbio. Ne želim nikoga ni da optužujem, ali ovo više nema smisla, poručio je Slavnić.

Nekadašnji selektor smatra da u srpskoj košarci postoje veliki problemi.

– Bićemo jaki sa Jokićem i Bogdanovićem ako bude igrao. Ne želim da ih opterećujem jer ni moje igrače niko nije opterećivao, ali u ovaj sastav i ovo kako igraju – ne verujem, zaključio je Slavnić.

 

0
0

2 Komentara

  1. Da li stVArno nemas onu stVAr da imenujes glavne krivce…?!!…zalizanog menaqera, zloq patRljka i yu du Srb..??!!!…kako su URUSILI KK PARTIZAN, a sklepali kk proyekciyu nazadnih or“qana, tako su urusili i repku Srb. ..toooooo odavno pisem i govorim (od nastanka kk mutanta na zgaristu uqasenog bezvrednog kk..) da ce se desiti, III desilo se..!!! SAMO KK PARTIZAN SRB. SPASAVA!!! ZIVEO KK PARTIZAN I MAJKA SRBIJA!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter