0
ATP

FOTO: Wimbledon @Wimbledon/ Twitter

KIRJOS NE RAZMIŠLJA O POLUFINALU: ‘Prvo idem sa ocem na večeru! Nemam trenera jer niko ne zna bolje od mene!’ (VIDEO)

Objavljeno: 06.07.22 u 21:20

Spektakularan tenis igra temperamentni Nik!

Australijski teniser, Nik Kirjos, plasirao se u prvo polufinale nekog grend slema u svojoj konkurenciji, kada je u pitanju singl. Kirjos je u četvrtfinalu Vimbldona bio bolji od Kristijana Garina sa 3:0 u setovima. Nik je Čileanca savladao sa ubedljivih 6:4, 6:3, 7:6.

– Odlična atmosfera ovde, nisam ni pomislio da bih mogao do polufinala Vimbldona. Mislio sam da je moj brod već prošao. Nije baš bilo mnogo sjajnih momenata u mojoj karijeri, ali ponosan sam na svoj rad i sve što mi je donelo jedan ovakav rezultat – istakao je Kirjos posle meča.

Zanimljivo je da Kirjos nema trenera, a razlog je neverovatan – Nik smatra da niko ne razume igru bolje od njega.

– Nemam trenera. Ne želim da stavim taj osećaj tereta na nekoga. Niko ne zna moj tenis bolje od mene, ja razumem da mnogi ne razumeju moj način bavljenja ovim sportom. Garin je sjajan igrač, bio je težak meč, bilo je trenutaka kada sam imao dosta sreće u igri…

Kirjos je isplanirao kako će proslaviti trijumf.

– Ne želim da razmišljam još o polufinalu, još je mnogo posla ispred mene. Ići ću na večeru sa ocem, to je nešto što uvek radim. I to je to – zaključio je Australijanac.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter