0
Evropske lige

BELGRADE, SERBIA - FEBRUARY 18: Zlatan Ibrahimovic of AC Milan looks on prior to the UEFA Europa League Round of 32 match between Crvena Zvezda and AC Milan at on February 17, 2021 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

IBRAHIMOVIĆ PRELOMIO: Poznato da li će Šveđanin nastaviti karijeru

Objavljeno: 06.07.22 u 08:58

Iskusni fudbaler doneo je odluku.

Zlatan Ibrahimović, jedan od najboljih napadača današnjice, doneo je odluku koju su čekali svi ljubitelji fudbala.

Dobro obavešteni insajder Frabricio Romano, preneo je vest da iskusni golgeter još uvek ne želi da kopačke okači o klin.

Naime, on bi trebalo da stavi paraf na novi ugovor sa Milanom, u trajanju od godinu dana, uprkos tome što je nekoliko meseci bio na bolovanju zbog povrede kolena.

Ibrahimović je krajem maja podvrgnut operaciji, a van terena bi trebalo da bude do kraja 2022. godine, pa bi ga na terenu trebalo očekviati tek na početku naredne godine, kada bi trebalo da predstavlja ozbiljno pojačanje u borbi za odbranu titule u Seriji A, ali i u Ligi šampiona.


Ibrahimović nije želeo finansijski da opteresti Roso-nere tokom oporavka nakon operacije, otuda i simbolična visina ugovora, sa klubom sa kojim je bio prvak prošle sezone i 2011. godine. On je tokom karijere igrao i za Malme, Ajaks, Juventus, Inter, Barselonu, PSŽ, Mančester Junajted i Los Anđeles Galaksi.

 

 

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter