1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

‘DETONACIJA’ NA MARAKANI: Vraća se miljenik navijača, Zvezda pronašla špica! (FOTO)

Objavljeno: 06.07.22 u 23:20

Dejan Stanković bi uskoro mogao da dobije veliko pojačanje u timu!

Povremeni reprezentativac Srbije i napadač turskog Karagumruka, Aleksandar Pešić, na korak je od povratka u Crvenu zvezdu.

Kako saznaje i prenosi ‘Sport Klub‘, pregovori između aktuelnog šampiona Srbije i popularnog Šilje su već u završnoj fazi. Intezivni pregovori oko Pešićevog povratka na ‘Marakanu‘ traju već pet dana, a isti izvor navodi da se uskoro očekuje stavljanje parafa na ugovor.

FOTO: STARSPORT

Iako su crveno-beli bili zainteresovani za iskusnog golgetera u nekoliko navrata tokom prethodnih prelaznih rokova, situacija do sada nije bila ovako izgledna i konkretna.

Zvezdi je neophodno pojačanje u špicu nakon povreda Ohija Omojiuanfa i Milana Pavkova. Bez obzira što se očekuje da će napadači uskoro ponovo istrčati na teren, Zvezdi je kristalno jasno potreban golgeter poput Pešića.

Problem prilikom realizacije ovog transfera stvara činjenica da je Aleksandar pod ugovorom sa turskim superligašem. Ipak, deluje da su sa stadiona ‘Rajko Mitić‘ spremni da plate određenu sumu novca kako bi na uspešan način finiširali prelazni rok i popunili prazninu u sastavu.

Pešić je prethodne sezone upisao 14 pogodaka i četiri asistencije u nacionalnom šampionatu Turske, a odigrao je 31 meč za ekipu koja je završila na 8. poziciji.

Epitet miljenika navijača crveno-belih dobio je nakon blistave sezone 2017/18, kada je dominirao u Zvezdinom dresu. Pešić je tokom te sezone postigao čak 29 pogodaka za aktuelnog šampiona Srbije.

Nakon odlaska iz srpske prestonice branio je boje Al-Itihada, Seula, Makabija iz Tel Aviva i Karagumruka, dok je pre Zvezde nastupao za Atalantu, Tuluz, Jagodinu, Šerif, Krete i Radnički iz Niša. Rođeni Nišlija zabeležio je pet nastupa za A tim nacionalne selekcije Srbije.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter