0
Evropske lige

head coach Sasa Ilic Fudbal-Super League Season 2021/2022 Cukaricki v Crvena Zvezda Beograd, 29.08.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

ČVRSTA RUKA: Ilić odstranio trojicu iz tima – ‘To ne tolerišem’

Objavljeno: 06.07.22 u 09:59

Promene u redovima CSKA.

Saša Ilić, trener CSKA iz Sofije, samo dva dana nakon debitantske pobede na klupi ovog tima, odlučio je da odstrani trojicu fudbalera iz ekipe.

Bivši fudbaler Partizana je odlučio da u rezervni tim pošalje Janika Vildšuta, Federika Varelu i Joana Baija, te oni više neće raditi sa momcima na koje se računa.

Ovo je jasan signal pomenutim igračima, a Ilić je obrazložio svoju odluku.

– Posle treninga sam odlučio da ova trojica više neće biti sa nama. Ne zato što su mi pravili probleme, već zato što mislim da stranci trebaju da prave razliku. Nažalost, nisu pokazali kvalitet za to. Mogu da tolerišem mlade momke, juniore, ali ne i igrače koji bi trebalo da prave razliku. Oni to ne čine. Tako nešto od njih nisam video, rekao je Ilić.

Osvrnuo se i na razgovore sa Žordijem Kaisedom koji je ranije sam poručio da želi da napusti tim i tražio je od čelnika kluba da ga prodaju.

– Odličan je na treninzima, ali ja ne mogu da zabranim nekome da ode. Ne želim u timu igrače sa nedostatkom želje – jasan je bio srpski trener.

 

 

 

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter