0
Košarka

Vasilije Micic Partizan - EFES prijateljska i oprostaj Novica Velickovic, Beograd,Srbija 16.9.2021. Belgrade Serbia foto: Marko Djokovic/STARSPORT

VASILIJE MICIĆ OSTAJE U KOŠARCI I NAKON KARIJERE: Srbin napravio pravi potez – mladi košarkaši će biti oduševljeni!

Objavljeno: 05.07.22 u 14:30

Cilj mu je da razvija našu košarku.

Mnogi košarkaši nakon svojih karijera završe sa sportom, ali situacija nije takva sa Vasilijem Micićem. Aktuelni MVP finalnog turnira Evrolige, postao je susuvlasnik poznatog košarkaškog kampa Yubac, na koji je kako kaže i sam išao dok je bio mlađi.

Pošto sam odrastao na Kopaoniku kao dete sam godine proveo na kampu. Bio sam sve što ste kazali i došlo je vreme da zaokružimo priču. Imamo zajedničku želju da podignemo “Yubac” na još viši nivo. Cilj je da još neko dete, polaznik kampa, doživi košarkašku priču sličnu mojoj, počeo je Micić.

Potom je istakao da mu novac apsolutno nije u prvom planu i da će se truditi da na Kopaonik dovede vrhunske stručnjake koji će raditi sa talentovanim košarkašima.

– Pre svega želim zdravu priču i ovde novac nije u prvom planu. Trudiću se da na Kopaonik dovedem i vrhunske kondicione trenere, obezbedim dobru opremu jer sa Adidasom imam ugovor preko deset godina, ali i da ja budem prisutan po dva, tri dana u svakoj smeni. Biće tu još inovacija, iznenađenja… Iskreno, razmišljam dugoročnije, ne čekam kraj igračke karijere da bih osmislio čime ću se baviti kad ‘okačim kopačke o klin’. Između ostalog, želim da sagledam da li sam za posao poput ovog, zaključio je Vasilije Micić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter