0
ATP

FOTO: Youtube/Screenshot

SINER UZBUĐEN PRED SUSRET SA ĐOKOVIĆEM: Novak igra zaista dobro – biće vrlo teško, ali ću pokušati da uživam!

Objavljeno: 05.07.22 u 11:48

Srbin je naravno favorit.

U jednom od četvrtfinala ovogodišnjeg Vimbldona sastaće se Novak Đoković i italijanski teniser Janik Siner, a meč je na programu danas od 14.30. Đoković je u osmini finala bio bolji od Van Rajthovena, dok je Siner savladao Alkaraza, koji se ipak nije dobro snašao na travi. Pred ovaj susret, Siner je na konferenciji za medije istakao da će biti vrlo teško protiv Novaka, ali da će pokušati da uživa u svakom momentu.

Biće to vrlo težak meč, svakako. Novak igra zaista dobro. Daću sve od sebe. To je minimum. Pokušaću da uživam u svakom trenutku na terenu, kao što je bio slučaj i protiv Alkaraza. Izaći na Centralni teren je nešto posebno. Da vidimo šta će doneti naredno kolo… Da, mislim da mogu da budem zadovoljan, pokušaću da se oporavim na najbolji način za naredni meč, rekao je Siner.

Sa druge strane, Đoković je takođe imao sjajne reči za narednog rivala, rekavši da je sazreo i da ne oseća pritisak kao pre.

– O Sineru mogu da govorim samo u superlativima. Mlad je, a već se ostvario kao vrhunski igrač. Gledao sam kako igra na različitim podlogama, sazreo je i na velikoj sceni više ne oseća previše pritiska. Igra sa mnogo samopouzdanja i veruje da može da pobedi protiv bilo koga i to je veoma važno za mladog igrača. I kao mlad je dobio mnogo mečeva protiv vrhunskih tenisera, istakao je Novak.

Pobednik susreta srpskog i italijanskog tenisera, u polufinalu trećeg gren slema u sezoni sastaće se sa boljim iz meča GofanNori.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter