0
Domaći fudbal

FOTO: FK Radnički Niš

RADNIČKI DOVEO POJAČANJE: Na ‘Čair’ stigao defanzivac iz Gruzije

Objavljeno: 05.07.22 u 18:57

Nišlije predstavile novog igrača

Novi fudbaler niškog Radničkog je Gruzin Anton Tolordava. Reč je o centralnom defanzivcu, dosadašnjem kapitenu Telavija, trenutno šestoplasiranog tima u gruzijskom šampionatu, koji se, dakle, nalazi u punoj takmičarskoj formi i mogao bi odmah da bude na raspolaganju treneru Tomislavu Siviću.

On je neposredno pre priključivanja ekipi Radničkog na pripremama predvodio svoju dosadašnju ekipu u pobedi nad Lokomotivom u Tbilisiju. Ima 25 godina, visok je 192 centimetra, a tekuće sezone za Telavi je nastupio 16 puta i postigao dva gola.

U karijeri je još nosio dres Levadije iz Estonije, sa kojom je osvojio duplu krunu 2021. godine. Radničnom se priključio na pripremama u Sloveniji, pružio je odlične partije u kontrolnim mečevima i po dolasku ekipe u Niš je potpisao ugovor.

– Kada su mi predočili mogućnost prelaska u Radnički, pretraživao sam puno na internetu o klubu. Video sam da se radi o velikom i ozbiljnom klubu sa dugom tradicijom. Sve što sam pročitao dopalo mi se i uverilo me da idem na pravo mesto, na stepenik više u karijeri. Prošao sam kompletne pripreme sa klubom, upoznao saigrače i filozofiju igre trenera Sivića. Prezadovoljan sam svim viđenim i što ću se uz njih boriti za što bolji rezultat kluba ove sezone. Jaka konkurencija na svakoj poziciji u timu garantuje da nema opuštanja i da svaki igrač mora da daje maksimum. Ja obećavam da ću na svakom meču davati sve od sebe da Radnički ostvari svoje zacrtane ciljeve, rekao je Tolordava.

Tolordava je peto pojačanje Nišlija ovog leta, nakon Saše Marjanovića, Save Petrova, Stefana Dimića i Make Gokua.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter