0
Evrokupovi

Fudbal Football UEFA Champions League Group B season 2019/2020-Tottenham Hotspurs press & training-head coach Mauricio Pochettino Beograd, 05.11.2019.. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

POKETINO ZVANIČNO NAPUSTIO PSŽ: Već je poznato ko će ga zameniti – može li da odvede Francuze do trofeja LŠ?!

Objavljeno: 05.07.22 u 13:39

Dugo se ovo najavljivalo.

Već nekoliko nedelja, brojni svetski mediji navodili su da će Maurisijo Poketino napustiti Pari Sen Žermen, a danas je klub to i potvrdio. Uprava tog kluba, Poketinu zamera to što sa trojicom najplaćenijih fudbalera na svetu, Mesijem, Nejmarom i Embapeom, nije uspeo da osvoji Ligu šampiona.

– Pari Sen Žermen potvrđuje da je Maurisijo Poketino završio svoju ulogu u klubu. Zahvaljujemo se Maurisiju Poketinu i njegovom timu na njihovom radu i želimo im sve najbolje u budućnosti, saopštio je PSŽ.

U prvoj sezoni na klupi francuskog giganta, Poketino je osvojio samo kup i Superkup, dok je u drugoj uspeo da slavi i u prvenstvu te zemlje. Kako je javio dobro obavešteni Fabricio Romano, Poketina bi na glupi ekipe iz Pariza trebao da zameni Kristof Gatije.

On je ranije vodio Nicu, Lil i Sent Etjen. PSŽ je u ponedeljak zvanično počeo pripreme, a uskoro se očekuje okupljanje kompletnog stručnog štaba.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter