0
ATP

(191114) -- LONDON, Nov. 14, 2019 (Xinhua) -- Rafael Nadal of Spain adjusts his head band during the singles group match against Daniil Medvedev of Russia at the ATP World Tour Finals 2019 in London, Britain on Nov. 13, 2019. (Xinhua/Han Yan)

NADALA RAZBESNELO PITANJE NOVINARA: ‘Umoran sam više od tih priča’

Objavljeno: 05.07.22 u 16:24

Španca je razbesnelo novinarsko pitanje.

Rafael Nadal, španski teniser, savladao je Holanđanina Botika van de Zandšlupa rezultatom 6:4, 6:2, 7:6 u omini finala Vimbldona.

Pred njim je okršaj sa Tejlorom Fricom, ali se posle meča iznervirao zbog jednog pitanja novinara. Naime, on je tokom meča osmine finala nosio flaster na stomaku, pa je novinare zanimalo da li se radi o novoj povredi.

– Već sam rekao sve o tome. S jedne strane, stvarno sam umoran da stalno pričam o svom telu. Nije da ne želim da odgovorim na vaše pitanje, ali nekada se umorim i od samog sebe i svih tih problema koje vučem. Ne bih da pričam sada o tome, izvinite. Usred sam turnira i trebalo bi da nastavim. Poštovanje svim kolegama, ali samo se trudim da dam sve od sebe svakog dana. Dovoljno sam zdrav da nastavim da se borim za stvari koje želim, rekao je Nadal jednom od novinara.

Analizirao je potom pobedu nad Holanđaninom.

– Nastavljam pravim putem. Ovo je vrlo pozitivna igra protiv jakog protivnika, koji je dosta napredovao. Lepo je biti u četvrtfinalu posle tri godine, pogotovo na sve što se dogodilo u poslednje vreme, rekao je Nadal.

Njegov naredni rival Fric je do četvrtfinala stigao pobedom nad Džejsonom Kublerom iz Australije, a on je ujedno jedan od trojice igrača koji su ove godine dobili Španca.

– Biće težak meč protiv Frica, ali mi smo u četvrtfinalu Vimbldona, šta možemo drugo da očekujemo, zaključio je španski teniser.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter