0
Evropske lige

Fudbal, EURO 2012 Group C, qualifications.Serbia Vs. Italy (Italija).Antonio Cassano, left and Neven Subotic.Beograd, 07.10.2011..Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto.com ©

KASANO BRUTALNO ISKREN: „Ne zna ništa, a vredi 50 miliona evra“!

Objavljeno: 05.07.22 u 20:14

Italijan kritikuje sunarodnika.

Nekadašnji napadač brojnih italijanskih klubova, a i same reprezentacije Azura, Antonijo Kasano, u najmanju ruku oštro je iskritikovao fudbalera Vučice, Nikola Zaniola. Kroz medije na Apeninima se pominje da je za ofanzivnog veznog fudbalera Juventus spreman da plati čak 50 miliona evra, što je po mišljenju nekadašnjeg napadača upravo Rome previše.

„Zaniolo ne poseduje kvalitet i ne pravi razliku. Ima mnogo boljih igrača. Šutira samo u jednom pravcu, ne zna da dribla, ni da asistira. Jedino što je fizički sposoban. Ne vredi ni blizu 50 miliona“ rekao je Kasano.

Italijan je nedavno postigao gol u finalu Lige konferencija, kojim je doneo još jedan trofej u Večni grad, ujedno istorijski prvi iz tog takmičenja.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter