0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Povremeni reprezentativac Srbije pojačao Alaves! (FOTO)

Objavljeno: 05.07.22 u 10:39

Defanzivac ostaje u Španiji, ali menja boje!

Povremeni reprezentativac Srbije, Aleksandar Sedlar, novi je fudbaler Deportivo Alavesa – saznaje HotSport.

FOTO: STARSPORT

Iskusni defanzivac u redove plavo-belih dolazi iz Majorke. Sedlar je prethodne sezone nastupao u LaLigi, a naredne godine će igrati u drugom po rangu takmičenju u Španiji, jer je Alaves sezonu u eliti završio na dnu tabele.  Ugovor sa poznatom španskom ekipom potpisan je na dve godine.

Aleksandar nastupa u Španiji od sezone 2019/20, kada je stigao iz nacionalnog šampionata Poljske kao MVP tamošnjeg prvenstva. Ova činjenica najbolje svedoči sjajnim partijama Sedlara, s obzirom da je osim mesta u idealnih 11 dobio nagradu za najboljeg igrača u ligi, ispred svig golgetera. U dresu Majorke zabeležio je 45 nastupa.

Prethodno je branio boje Pjasta sa kojim je došao do prve šampionske titule u istoriji kluba. U Srbiji se istakao u dresu Metalca, dok je ranije nosio dres Veternika. Za Srbiju je zabeležio dva nastupa na prijateljskim mečevima, 2016. godine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter