0
Evropske lige

Nikola Milenkovic during the FIFA World Cup Qatar 2022 qualification football match between Serbia and Ireland, at the Rajko Mitic Stadium, in Belgrade, Serbia on March 24, 2021. 24.3.2021. Mart 24. 2021. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

DIREKTOR FIORENTINE: ‘Jović nam se sviđa, za Milenkovića smo odbili veliku ponudu iz Premijer lige’

Objavljeno: 05.07.22 u 17:57

Zanimljivo je ovih dana u Firenci.

Danijele Prade, sportski direktor Fiorentine, govorio je za italijanske medije, a glavna tema jesu bili transfer i pojačanja kluba, odnosno potencijalni odlasci.

Naime, mediji su objavili da je klub iz Toskane dogovorio dolazak Luke Jovića, koji bi trebalo da potpiše ugovor do 2024. godine, ali u ovom momentu kočnicu predstavlja visoka plata koju on ima u Real Madridu.

Kraljevski klub će imati udeo od prodaje Jovića od 50 odsto od narednog transfera Fiorentine, a Prade je istakao da je posao skoro završen.

Jović je fudbaler koji nam se dopada, ali uzimajući u obzir prethodno iskustvo, ne bih ništa govorio dok sve ne bude gotovo, a do se neće desiti sigurno naredna dva-tri dana kao što kažete, rekao je Prade.

Tema je bio i Nikola Milenković, za kog se u poslednje vreme govori da će napustiti klub i da je najbliži prelasku u Inter.

– Što se tiče Milenkovića za njega smo već odbili jednu veliku ponudu iz Premijer lige, ali to ne znači da ćemo mu stati na put i ka sledećoj unosnoj ponudi ukoliko bude želeo da napusti klub, poručio je Prade.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter