2
Evrokupovi

Luka Jovic Serbia - Slovenia, UEFA Nations League June, 5. 2022. Belgrade, Serbia. 5.6.2022. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

SAGA JE ZAVRŠENA, LUKA JOVIĆ MENJA KLUB: Konačno će imati priliku da igra – ovo su detalji ugovora!

Objavljeno: 04.07.22 u 23:53

Dogovor je postignut.

Kada je Luka Jović nakon sjajnih partija u Nemačkoj obukao dres madridskog Reala, mnogi su se nadali da će samo nastaviti sa takvim igrama. Ipak, u praksi je sve mnogo drugačije, pa srpski fudbaler na kraju nije ni dobio šansu koju zaslužuje.

Već ove sezone, bilo je jasno da će on promeniti klub, a kako javlja Fabricio Romano, Jović je dogovorio saradnju sa Fiorentinom, sa kojom će potpisati ugovor do 2024. godine. Madriđani su po ovom dogovoru ipak zadržali pravo da otkupe srpskog fudbalera, a dobiće i 50% od njegovog narednog transfera.

Ipak, italijanski klub je procenio da će im se ovaj potez itekako isplatiti, pa žele da Jović nastavi u ritmu u kom je stao Dušan Vlahović, koji sada brani boje Juventusa.

Saradnja sa Fiorentinom moći će pored dve godine, da se produži na još dve, što sigurno odgovara i jednoj i drugoj strani. Podsećamo, Jović je iz Ajntrahta u Real stigao 2019. godine za 63 miliona evra. Za ove 3 godine se nije proslavio u kraljevskom klubu pošto je postigao svega 3 pogotka i 5 asistencija na 51 odigranom meču.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter