0
Fudbal

Fudbalski Savez Srbije-Dragan Stojkovic Piksi Selektor-Interview Beograd, 15.03.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

PIKSI I SELEKTOR CRNE GORE NA ODMORU: Predah nakon napornih mečeva i punjenje baterija za nove izazove! (FOTO)

Objavljeno: 04.07.22 u 22:37

Pravo vreme za uživanje.

Nakon mnogobrojnih izazova koje je fudbalska reprezentacija Srbije na čelu sa Draganom Stojkovićem Piksijem, prošla u poslednje vreme, deluje da je vreme za predah i analizu urađenog. Selektor naše zemlje utiske sumira u Crnoj Gori, a na društvenim mrežama osvanula je fotografija sa plaže na kojoj je u društvu selektora te zemlje Miodraga Radulovića.

Njih dvojica se trenutno nalaze u Bigovu, gde sigurno razmenjuju utiske o mečevima koji su prošli, kao i o onima koji slede. Srbija će pre Svetskog prvenstva u Kataru, na koje se kvalifikovala na fantastičan način, igrati 2 susreta u okviru Lige nacija.

Rivali će nam biti Švedska 24. septembra, a potom i Norveška 3 dana kasnije. Već u novembru, igra se Svetsko prvenstvo, a Orlovi su u grupi sa Brazilom, Kamerunom i Švajcarskom.

Sa druge strane selekcija Crne Gore takođe u poslednje vreme beleži dobre rezultate. U poslednjem meču Lige B, savladana je Rumunija sa 3:0, a 23. i 26. septembra slede odlučujući mečevi protiv Bosne i Hercegovine i Finske.

Prva u toj Ligi je Bosna i Hercegovina sa 8 bodova, dok je Crna Gora druga sa bodom manje.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter