3
Domaći fudbal

Fudbal Soccer International Friendly-Prijateljski mec Srbija v Izrael Branislav Ivanovic (C) celebrate scoring a goal with the Aleksandar Sedlar Luka Milivojevic Nikola Stoiljkovic Nemanja Milunovic and Andrija Pavlovic Novi Sad, 31.05.2016. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

PARTIZAN BLIZU DOGOVORA SA REPREZENTATIVCEM SRBIJE: Fantastičan špic po meri crno-belih! (VIDEO)

Objavljeno: 04.07.22 u 16:19

Bio bi to odličan potez.

Fudbaleri Partizana završili su pripreme u Sloveniji, a trener Ilija Stolica, više puta se požalio na manjak igrača, što zbog odlazaka, tako i zbog povreda. Ipak, sportski direktor Ivica Iliev najavio je da će vicešampion Srbije dovesti još pojačanja, a upravo bi to mogao da bude slučaj sa 28-godišnjim fudbalerom Andrijom Pavlovićem.

On trenutno nastupa u Danskoj, za ekipu Brondbija, gde je imao nešto slabiju sezonu. Svoju karijeru započeo je u Radu sa 18 godina, da bi ga klub sa Banjice poslao na pozajmicu u Palić i BASK. Potom je Pavlović svojim kvalitetom upao u oči Čukaričkom, koji ga je angažovao 2014. godine.

Andrija Pavlovic Reprezentacija, Srbija – Irska , 4.9.2016. Beograd Srbija kvalifikacije za svetsko prvenstvo UEFA Russia 2018. Serbia – Republic of Ireland (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

U Superligi Srbije je premašio sva očekivanja pa je sezonu 2015/16 završio sa ukupno 20 golova, što nije promaklo Kopenhagenu u kome je kasnije proveo 2 godine. Potom je usledila selidba u Rapid iz Beča, dok je sezonu 2019/20 bio na pozajmici u APOEL-u, dok je 2020. godine zadužio dres Bronbija. Pavlović je protekle sezone odigrao 28 mečeva za danski tim, a postigao je 4 pogotka.

Pored bogatog internacionalnog iskustva, Pavlović koji igra na poziciji špica, nastupao je i za reprezentaciju Srbije. On je prošao selekcije U20, U21 i U23, što ga je preporučilo i za seniorsku reprezentaciju. Tu je 2016. odigrao 5 mečeva, ali od tada nije dobijao novi poziv.

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter