0
Košarka

FOTO: FIBA

OGLASILA SE FIBA: Evo šta će biti sa utakmicom Srbija – Belgija

Objavljeno: 04.07.22 u 08:25

Iz Svetske košarkaške federacije su se oglasili povodom prekida meča.

Košarkaška utakmica reprezentacija Srbije i Belgije u sklopu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, prekinuta je zbog tehinčkih problema. Posle nepuna tri minuta, igra je zaustevljena, a 3.500 navijača nije moglo da vidi ono što je želelo.

Pokušavali su u Nišu da reše problem, ali je kvar očigledno bio preveliki da isti nije bilo moguće brzo ukloniti, pa je sudija Joan Roso iz Francuske posle sat vremena svirao „fajront“.

Publika je negodovala, a spiker najavio da će se meč igrati danas, dok je potom stigla i vest da Belgijanci ne žele ponovo na parket.

Međutim, sada se oglasila FIBA i rešila sve dileme, te poručila da će se igrati večeras od 19 sati.

– Meč evropskih kvalifikacija za Svetsko prvenstvo između Srbije i Belgije, koji je održan 3. jula u Nišu, prekinut je zbog tehničkih problema vezanih za rasvetu u dvorani. Utakmica će biti nastavljena 4. jula od 19.00 časova po lokalnom vremenu sa preostalih 07:54 na satu u prvoj četvrtini i rezultatom 6:3 za Belgiju – stoji u saopštenju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter