0
Tenis

BELGRADE, SERBIA - JUNE 12: Jelena Jankovic reacts during a tennis doubles match against Serbia's Nenad Zimonjic and Olga Danilovic at charity tournament Adria Tour, in Belgrade, Serbia, Friday, June 12, 2020. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

OČEKUJE NAS SPEKTAKL: Jelena Janković igra na Vimbldonu, najveći rival partner u dublu!

Objavljeno: 04.07.22 u 21:19

Poslastica za ljubitelje tenisa.

Nekadašnja srpska teniserka Jelena Janković, prihvatila je poziv za učešće na turniru legendi, koji će se igrati u okviru Vimbldona. Njena partnerka u dublu biće Poljakinja Agnješka Radvanjska, koja joj je svojevremeno bila jedan od najvećih rivala.

Srpsko-poljski duo takmičiće se u grupi B u kojoj su koš Australijanke Kejsi Delakva i Ališa Molik, Danijela Hantuhova i Lora Robson, kao i Italijanke Flavija Peneta i Frančeska Skijavone.

Radvanjska i Jankovićeva se nisu videle 5 godina, dok su u igračkim danima imale ozbiljno rivalstvo. Njih dve su se sastale 10 puta, a Poljakinja je slavila čak 8 puta. Njih dve su danas zajedno trenirale, a nakon toga Radvanjska je poručila da su sada dobre drugarice.

Jelena Janković trenutno ima 37 godina, a iz tenisa se povukla 2017. godine, dok je 33-godišnja Poljakinja karijeru završila 2018. godine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter